یکبار دیگه اعتراض کنیم باید رای دیوان رو بگیریم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۴ #27093975

سلام . من تصادف منجر به فوت داشتم و مقصر تصادف بودم به علت تخدی از سرعت مطمئنه . دو نفر فوت شدن داخل ماشینم و سه نفر هم مجروح که دو نفر اونا داخل ماشین مقابل بودن . دادگاه برام سه سال حبس تعزیری برید و سه چهارم این زمان رو تخفیف داد که بعدش ما یکبار اعتراض زدیم ولی حکم تغییری نکرد . الان یکبار دیگه اعتراض کنیم باید رای دیوان رو بگیریم ؟ به نظر شما ممکنه زندان رو حذف بکنن با توجه به اینکه دانشجو هستم و سوء گیشینه ندارم و موقع تصادف کاملا حالت عادی داشتم

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادگاه این اختیار راداشت که از مجازات جایگزین حبس استفاده کند ولیکن چون استفاده نکرده است و تجدید نظر رای را تایید کرده است حکم قطعی است و به اجرای احکام میرود. باتوضیحات شما موارد جز اعاده دادرسی هم نمی باشد لذا شما نه ماه حبس دارید
اگر اولیا دم تا کنون در پرونده رضایت نداده اند شما می توانید رضایت آنها را اخذ نمایید و از اجرای احکام بخواهید پرونده به تجدید نظر جهت بررسی مجدد اعاده شود
اگر تحت هرشرایطی موفق به حذف حبس نشدید با اجرای احکام هماهنگ کنید تا چند روز قبل از اعیاد بالاخص ۲۲ بهمن حکم اجرا شود تا احتمال زیاد مشمول عفو شوید
در غیر این صورت پس از سه ماه حبس درخواست آزادی مشروط دهید