پرونده کیفری سرقت در چه مرحله ای است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۷ #27064187

سلام من شاکی پرونده سرقت هستم پرونده در اجرای احکام هست یکماه هست در سامانه ثنا نوشته نامه وارده از طرف واحد پاسخگویی به استعلامات با موضوع پاسخ ثبت به استعلام دادگستری واصل و ثبت گردید و قبلا هم نامه مسدودی حساب و توقیف اموال و دستور بازداشت متهم صادر گردیده بود

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، منتظر نمونید و حضورا با مراجعه به واحد اجرای احکام نسبت به پیگیری پرونده از طریق درخواست جلب محکوم علیه و یا الزام کفیل اقدام کنید

احتمال زیاد حکم جلب صادر خواهد شد

باسلام
دادگاه در حکم خود مبنی بر مجرم بودن متهم علاوه بر محکومیت به تحمل مجازات او را به پس دادن مال مسروقه در صورت وجود عین آن یا دادن مثل یا قیمت آن در صورت از بین رفتن مال مسروقه ملزم می کند. در صورتی که مال، تلف شده باشد و مرتکب نیز به دستور دادگاه مبنی بر دادن مال یا قیمت مال توجه نکند، دادگاه از قربانی می خواهد که از سارق مالی اعم از وجه نقد، مال منقول یا غیر منقول معرفی کند تا با توقیف و فروش آن معادل مال سرقت شده قربابی را پرداخت کند. البته این مال نباید جزو مستثنیات دین باشد..

با معرفی قربانی، آن مال به نفع قربانی توقیف می شود. پس از توقیف، مال نام برده فروخته شده و از حاصل فروش، نخست اجرت مسئول اجرا که مسئولیت توقیف و فروش اموال معرفی شده را دارد و آنگاه معادل مال مسروقه پرداخت می شود. در ضمن برای اجرای مجازات جرم سرقت، دادگاه حکم خود را به واحد اجرای احکام که در دادگاه وجود دارد اعلام می کند. واحد نامبرده خود ترتیب مجازات مجرم را می دهد. به این ترتیب که نخست مثلا حکم شلاق مجرم را اجرا کرده آنگاه او را به منظور تحمل مجازات حبس به زندان معرفی و ارسال می کند

در واقع کلیه مراحل پرونده انجام شده و اگر دستور بازداشت صادر شده باید اقدام به جلب کنید.