چرا در حکم صادره برای پرداخت وام حکم صادر شد در صورتی که هر دو حضور نداشتند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۸ #27046681

چرا در حکم صادره برای پرداخت وام وام گیرنده به عنوان غیابی و لی ضامت به عنوان حضوری حکم صادر شد در صورتی که هر دو حضور نداشتند.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۷۰ قانون آیین دارسی مدنی:
چنانچه خوانده یا هر یک از اشخاص یادشده در ماده قبل در محل نباشند یا از گرفتن برگهای اخطاریه استنکاف کنند ، مامور ابلاغ این موضوع را در نسخه اخطاریه قید نموده نسخه دوم را به نشانی تعیین شده الصاق می کند و برگ اول را با سایر اوراق دعوا عودت می دهد . در این صورت خوانده می تواند تا جلسه رسیدگی به دفتر دادگاه مراجعه و با دادن رسید ، اوراق مربوط را دریافت نماید

بستگی به نوع ابلاغ به خواندگان دارد.
احتمالا وام گیرنده طبق ماده ۷۰ ابلاغ جلسه الصاق شده است و ضامن احتمالا چون در سیستم ثنا ثبت نام کرده است ابلاغ،طبق ماده ۶۸ قانون آیین دادرسی مدنی محسوب گردیده است.