وجه التزام ۱۵ درصد قرارداد رو چطوری از مبلغ کل قرارداد توقیف کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۱ #27032537

آپارتمان بصورت پیش فروش بوده، از مبلغ کل ۷۰ درصد و گرفته و بقیه پول در حساب کارسازی شده که مبلغش ۱۱۰ م تومن هست، که ۴۵ م بابت تحویله.. الان با طرف به مشکل خوردیم و موعد تحویلم گذشته و تحویل نمیده و بنده شکایت کردم بابت تحویل و تکمیل و تنظیم سند که دادگاه بدوی حکم به همش صادر کرد و طرف تجدیدنظر کرده که هنوز جوابش نیومده... حالا تکلیف این خسارت من که مبلغ خسارت روزانه ۹ ملیون میشه و مبلغ ۱۵ درصد قراداد ۴۶ ملیون میشه که جمعش ۵۵ م تومن میشه، حالا من میتونم بابت پولی که در حساب هست و هنوز برداشت نکرده و دنبال فسخ قرار داده که من پولمو بردارم و کم بیارم و مشکل بخورم که برگشت بزنه و شرط فسخ رو اجرا کنه.... حالا میتونم خسارتم رو از اون پولی که هنوز برداشت نکرده شکایت جدا دادخواست بدم برای خسارات و اون پول رو توقیف کنم؟
درضمن چه ترفندی بزنم که همین پولی که قراره بهش بدم که خونه رو تحویل بگیرم رو بابت خسارات قراداد توقیف کنم....
هنوز جواب تجدید نظر برا تحویل آپارتمان نیومده، واسه همون هنوز پول رو برداشت نکرده و زمانی که جواب بیاد میدونم چون چک هام دستشه برداشت میکنه.... میخام قبلش یه دادخواستی بدم که همین پولو که قراره بدم رو بابت خساراتم توقیف کنم و ازش بگیرم...
ازیطرفم کلی ضرر زده به من که بتونم زودتر به خسارتم برسم...
چه پیشنهادی میدین؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر دادخواست مطالبه خسارت دادید می توانید ضمن آن تقاضای تامین خواسته کنید...

در صورتیکه مبلغ مورد حکم قابل تهاتر با بدهی شما باشد میتوانید در مرحله اجرا نسبت به تهاتر اقدام نمایید . در غیر اینصورت باید نسبت به الباقی مطالبات نیز طرح دعوی نموده و حکم قضایی دریافت کنید . برای پاسخ دقیق تر نیاز به بررسی مدارک و رای صادره است .