اعمال نفوذ از طریق آشنا و پارتی شده، چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۴ #27017866

از پیمانکار ساختمان بخاطر مشکلات بعدی ساختمان شکایت کردم
۱_کارشناس تامین دلیل تلویحا از پیمانکار حمایت میکرد
۲_ روز دادگاه تو ابلاغیه برای من معلوم بود جلوتر بمن زنگ میزنن میگن پاشو بیا روز دادگاهته
احساس میکنم اعمال نفوذ از طریق آشنا و پارتی شده این اتفاق در شورای حل اختلاف شهرستان -------------رخ میده بکجا شکایت ببرم؟
ممنونم از راهنماییتون

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با حدس گمان شما نمیتوان کسی را مجرم قلمداد کرد نیازی به مراجعه به حفاظت نیست درصورتیکه به ضرر شما رای داده شد اعتراض بده و یا چنانچه کارشناس به ضرر تو نظر داده تقاضای ارجاع به هیات کارشناسی کن

می توانید موضوع پرونده را به حفاظت مستقر در مجتمع اطلاع دهید

با سلام
اولا برای ادعای خود حتما بایستی دلیل و مدرکی محکمه پسند ارایه نمایید
دوما در صورت اتخاذ نظر کارشناس میتوانید به نظر کارشناسی اول اعتراض دهید
سوما میتوانید از طریق کانون کارشناسان به طرفیت کارشناس اقامه دعوی نمایید
چهارما از طریق ریاست دادگستری و نیز حفاظت و اطلاعات دادگستری اقدام بفرمایید

نیازی به شکایت شما نیست در نهایت میتوانید به رای صادر شده در محاکم عمومی اعتراض نمایید و لازم به ذکر است شما به نظر کارشناسم میتوانید اعتراض نمایید و همچنین نظر کارشناس برای دادگاه لازم الاتباع نمیباشد.

سلام و ارادت
به دایره حفاظت و اطلاعات مستقر در دادگاه محل شکایت نمایید .