از سمت بانک مهر اقتصاد بخاطر عقب افتادگی قسط اجرائیه صادر شده است در صورت عدم پرداخت اقساط می تواند جلبم کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۱ #26991289

با سلام خسته نباشید از سمت بانک مهر اقتصاد بخاطر معوقه اقساط که ۳ قسط هست برایم اجرائیه صادر شده هست چکار میتوانم بکنم راهنمایی بکنید همین امروز تماس گرفتن گفتن که اجرائیه گرفتن و باید به اجرائیات بروم چه کار میتوانم بکنم تا به زندان نروم ؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما به اجراییه مراجعه میکنید در انجا از شما می خواهد که اقدام به پرداخت اقساط عقب افتاده نمایید در صورت عدم پرداخت اقدامات قانونی جهت توقیف اموال و در صورت عدم اعسار شما حکم جلبتان صادر میشود
توصیه میگردد که دوقسط را فعلا پرداخت کنید تا از انجام ادامه مراحل قانونی جلوگیری شود چون در ان صورت شما میبایستی حق الوکاله و هزینه دادرسی را هم پرداخت کنید