با ایجاد مزاحمت تلفنی؛ چطور وی را محکوم کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۰ #26966564

سلام
من یه دختر مجرد ۳۰ ساله هستم چند سال پیش یه اقا ازم خواستگاری کردن یه مدتم باهاشون صحبت میکردم تا اینکه متوجه شدم ایشون متاهلند و یه ساله از همسرشون جدا زندگی میکنند ولی طلاق نگرفتند و جواب منفی دادم الان یکساله این اقا دست از سر من برنمیدارد و مزاحمت و تهدید تلفنی برای من و اعضای خانوادم دارند و حتی دوستام و اینکه شماره اطرافیان منو چطور دارند رو منم نمیدونم وقتی به محل کارمم امد و مزاحمت ایجاد کرد من شکایت کردم و تمتم پیام های تهدید امیزشم ضمیمه کردم تو این مدت هشت ماه که پیگیر پرونده ام هستم هر دفعه رفتم دادگاه و اومدم و این اقا تو این مدت از اذیت و ازار دوستام دست برنداشت که چون اونا متاهل بودند بهشون میگفت که من جواب تماسشو بدم تا براشون ابروریزی درست نکند و من مجبور میشدم باهاش حرف بزنم و بهش بگم که دست از سر من بردارد تا انها رو اذیت نکند
تو این مدت خیلی لذیت شدم و هیچ نتیجه ای از دادگاه ندیدم همش میگفتن باید منتظر جواب نیابتت باشی و من اخراج هم شدم از محل کارم
و الان جواب دادگاه امده چون دلایل برای مزاحمت حضوری کافی نبوده و مزاحمت تلفنی اش هم چون من گاهی جواب دادم پس مزاحمت حساب نمیشه و تا ده روز میتونم اعتراض بزنم
لازم به ذکره که چون این اقا از دو خطی که به اسمشم نبوده برای من مزاحمت درست کرده غیر خط خودش من از صاحبان ان خطها هم شکایت کردم که انها گفتن ایشون بدون اطلاعشان از خطشان استفاده کرده ولی بازم رفع اتهام شده ازشون و از ایشون
من چیکار باید بکنم واقعا؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنامه ای, برای, ایشان ارسال کنید اگر بازهم ادامه داشت علیه ود, شکواییه بدهید

با سلام
متاسفانه مستندات کافی نمیباشد و به محض حضور در محل کار بایستی با ۱۱۰ تماس میگرفتید
در صورتی که مزاحمت بصورت حضوری انجام گیرد از طریق ۱۱۰ پیگیری نمایید
مستندات برای شکایت شما کافی نیست و در صورت شکایت عدم استماع میخورد
بنا بر این به هیچ وجه جواب ایشان را نداده و به اقوام و دوستان بسپاید در صورت مزاحمت شکایت نمایند

با سلام
شما بایستی هم از صاحبان خطی که با آن خط با شما تماس میگرفتند و هم این اقا شکایت مینمودید و هم پیامک ها و پرینت تماسهایی که با شما داشتند و همچنین دوستان و آشنایان که با آنان تماس میگرفت بعنوان شاهد به دادگاه معرفی میکردید.
موفق باشید