آیا دخول در پزشکی قانونی قابل تشخیص است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۴۲ #26961405

با سلام خدمت اعضای بنیاد وکلا و وکیل های محترم این انجمن
ضمن ادب و احترام به تمامی گرد اورندگان این انجمن
بنده یک سوالی داشتم
رابطه از واژن بدون انزال توسط پزشکی قانونی تا چند روز قابل تشخیص بوده و آیا این که شخص فاعل قابل تشخیص است یا خیر و اگر هست تا چند روز قابل اثبات هست
با تشکر

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

پزشکی قانونی اصولا تا ۳ هفته قادر به تشخیص آن می باشد.

تعین ازاله بکارت قابل تشخیص است نه تعین فاعل و زمان دخول. اگر موضوع تجاوز مطرح باشد ، وضعیت فرق دارد . اگر ترشحات و اثاری موجود باشد جهت تعین متجاوز بررسی می شود.

حداکثر تا یک ماه قابل تشخیص هست و بر اساس آثار و نحوه ی رابطه جنسی ممکنه بتوان فاعل رو هم تشخیص داد

سلام وقت بخیر
ظرف ۷۲ ساعت پس از وقوع رابطه جنسی قابل تشخیصه.

درود
حداکثر تا یک ماه قابل تشخیص است.

بطور کلی زمان دقیقی نمیتوان تعیین کرد اما معمولا تا سه هفته بعد از رابطه جنسی توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص هست

با سلام، معمولا چنانچه آثاری باقی باشد میتوان فاعل را تشخیص داد، در خصوص مدت زمان تشخیص دخول نیز بستگی به چگونگی نزدیکی و آثار باقی مانده خواهد داشت.