فروشنده مبلغ بیعانه رو پس نمی‌دهد؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۲ #26924619

یک واحد منزل مسکونی از داخل سایت دیوار انتخاب کردم و مبلغ ۵ میلیون تومان بیعانه واریز کردم تا برم منزل رو بازدید کنم، بعد از بازدید به دلیل اینکه اطلاعات آگهی با واقعیت تفاوت داشت، پسند نشد. الان فروشنده مبلغ بیعانه رو پس نمی‌ده. ضمنا ما هیچ قراردادی در این خصوص نداشتیم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام
طبق قانون مدنی
ماده ۲۶۵ - هر کس مالی به دیگری بدهد ظاهر، در عدم تبرع است بنابراین اگر کسی چیزی به دیگری بدهد بدون اینکه مقروض آن چیزباشد می تواند استرداد کند.
شما با آن رسید واریز پول و با استناد به این ماده قانون جهت استرداد وجه اقدام کنید
و در دادخواست خسارت تاخیر تادیه خود را نیز مطالبه کنید
و قبل از دادخواست میتوانید اظهار نامه ای از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال کنید

از طریق اظهارنامه مراتب را به مخاطب اعلام نمایید در صورت استکاف از استرداد وجه ظرف مهلت مقرر اقدام به طرح دادخواست حقوقی در شورای حل اختلاف بنمایید.