تفکیک سند مالکیت به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۰ #26907466

سلام . وقت بخیر
ملکی با سند منگوله دار با کاربری مسکونی در مرکز شهر قرار دارد در قسمت جلوی ملک که اشراف به خیابان دارد دو باب مغازه با مجوز از شهرداری در سالهای خیلی گذشته احداث شده است و در بنجاق دفتر خانه ای که معامله در آن صورت گرفته نیز قید و به آن اشاره شده است البته متراژ آن قید نشده است .
متراژ هر کدام از مغازه ها تقریبا ۴۰ متر و واحد مسکونی ویلائی تقریبا ۷۰متر مربع میباشد این ملک تقریبا سی سال قبل خریداری شد. حال اینجانب تصمیم به گرفتن سند تک برگ و بصورت مجزا و تفکیک شده هم برای تک تک ( دوباب مغازه ) و هم واحد مسکونی ویلائی دارم
خواهشمندست بنده را راهنمائی فرمائید . با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مرجع تفکیک اداره ثبت است،البته باید از شهرداری قابلیت و نقشه تفکیکی را استعلام کند و در صورت مثبت بودن پاسخ شهرداری ،طبق نقشه های تفکیکی اقدام خواهد شد.

با سلام
شما بایستی جهت این امر از طریق اداره ثبت اقدام بفرمایید و کارشناس اداره ثبت جهت بررسی و تفکیک و تعیین متراژ جهت تنظیم و ارایه سند اقدام خواهد نمود .

باسلام با مراجعه به اداره ثبت محل وقوع ملک فرم درخواست را دریافت و پر نمایید وتسویه حساب‌های شهرداری و استعلام سند هم پس از ارائه درخواست دراداره ثبت مورد نظر پیگیری می‌شود.