آیا بر اساس قانون بنده مقصرم و اگر هستم به چه میزان؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۳ #26898145

در حادثه ی رانندگی دز یک جاده ی دو طرفه
که بنده به همراه مادر ۸۰ ساله ام دختر ۴ ساله ام و خواهر زاده ی ۱۰ ساله ام در مسیر شمال به جنوب طی مسیر میکردم دیدم که خودروی پرایدی از روبرو دارد می اید و یک خودروی تیبا نیز پشت سر او در حرکت است، درست زمانی که به خودروی پراید نزدیک شدم خودروی تیبا به قصد سبقت وارد لاین بنده شد، و من برای جلوگیری از برخورد کنار کشیدم و به محض اینکه لاستیک سمت راست وارد شانه ی خاکی شد بدلیل استفاده از اسفالت سرد، خودروی بنده به سمت مخالف جاده کشیده شد و و تا اخر سمت چپ جاده (لاین مخالف) رفت و باز در برگشت با برجا گذاشتن اثار کشیدگی لاستیک (خودروی من پژو slx بود و ترمز ای بی اس که خط ترمز بجا نمیگذارد) وقتی وارد لاین خود تقریبا شده بودم خودروی تیبا از ناحیه ی سمت راننده به گلگیر و یک وجب از درب پشت سر راننده برخورد کرد به نحوی که نه تنها مانع سرعت خودرو نشد بلکه باعث شد چندین دور شدید خودرو بزند و متاسفانه هر سه سرنشین بنده ک بر روی صندلی عقب بدون کمربند نشسته بودن به بیرون پرت شدند و سپس در حاشیه خاکی جادی خودروی بنده متوقف گردید که متاسفانه در اثر این حادثه وقتی مادر بنده به بیمارستان منتقل شد پس از یکساعت در اثر برخورد سر به زمین از دنیا رفتند و خواهر زاده ام دچار شکستگی در دست و پیشانی و بینی و مویه دواندن لگن شد و دخترم دچار زخمهای سطحی در صورت و دست و پا و کبودی در ران پا شد و بنده هم دچار کوفتگی مهره های گردن و کمر شدم که هنوز بعد یک ماه همچنان از درد نمیتوانم زیاد راه بروم یا کاری انجام دهم،
و ماشین تیبا به نحوی که نصف جلوی ماشین در لاین ما و عقب ماشین مماس با خط وسط بود متوقف شده بود و من در جواب راننده تیبا که اتفاقا جزو نیروهای محترم کلانتری منطقه بودند گفتم من دیدم ماشین امد تو سبقت کشیدم کنار یهو ماشین از کنترلم خارج شد و به سمت مخالف رفت دیگه چشام سیاهی رفت و نفهمیدم چطور شد و چجوری برخورد کزد و بنده هم چون با ارژانس به بیمارستان منتقل شده بوذم زمان حظور کارشناس تصادفات در صحنه حصور نداشته ام و راننده ی تیبا از حرفهای من سو استفاده کرده و به کارشناس محترم گفته راننده ی پژو سرگیجه داشته و به همین دلیل به صورت زیگزال در حرکت بوده که دیدم وارد لاین ما شدند و در زمان برگشت به لاین خودشان پراید توانست از کنار ایشان رد شود ولی من که پشت سر پراید بودم متاسفانه برخورد کردم، و رو همین حساب من را در کروکی مقصر صد درصد معرفی کردند،

دو: اینکه ایا نباید کارشناس از هر دو طرف حادثه بازجویی نماید قبل از تکمیل کرد کوکی؟ و حال که کارشناس محترم مراجعه کننده از بنده و سرنشینهام بازجویی نکرده است ایا میتوانم معترض شدم؟
سه : راننده ی تیبا مدعی شده که در لاین خود و مسیر خود طی طریق میکرده و خودروی ایشان حدودا یک متر با خط میانی جاده فاصله داشته است، حال اینکه کارشناس حاضر از صحنه ی تصادفی که خسارات جانی و مالی بسیاری داشته عکس نگرفته قابل پیگیری است یا خیر؟
۴:ایا اعتراض به رای صادره ثمره ای در پی خواهد داشت؟
۵:چرا با اینکه دو روز بستری بودم و متخصص ذکر کرده که کوفتگی گردن و کمر ایجاد شده پزشکی قانونی اعلام نمودند که به شما دیه ای تعلق نمیگیره چون علایم کبودی و زخم و شکستگی مشاهده نمیشه و کوفتگی بدون علامت دیه تعلق نمیگیره؟

و ۵م اینکه اگر بنده صد در صد یا مثلا سی درصد مقصر شناخته شوم ایا از محل دیه ی مادرم به من دیه پرداخت میشود یا خیر؟

سپاس از پیج راهگشا و مشاورین و متخصصین خبره ی این پیج
ببخشیذ طولانی شد خیلی🌷🌷🌷🌹🌹🌹

مشاوره حقوقی تصادفات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میزان تقصیر از سوی کارشناس تعیین خواهد شد در صورت اعتراض می توانید به نظر کارشناسی ظرف یک هفته معترض شوید

تعیین مقصر و میزان خسارت توسط کارشناس بررسی و اعلام می شود درصورت اعتراض به نظر کارشناس می توان اعتراض داد

درود
نظر کارشناس در مهلت مقرر قابل اعتراض است. ضمنا سوال خود را سعی کنید کوتاه مطرح کنید.

سلام شما میتوانید اعتراض خود را اعلام نمایید ولی تشخیص با کارشناس تصادفات میباشد پیگیری نمایید موفق باشید

یک هفته فرصت دارید به نظر کارشناس اعتراض نمایید

درود بر شما، در هرحال چنانچه شما اعتقاد به اشتباه بودن نظریه کارشناسی دارید، ظرف یک هفته از ابلاغ نظریه ایشان، مهلت اعتراض خواهید داشت.

سلام
تعیین تقصیر و میزان آن را کاردان فنی راهنمایی و رانندگی مشخص می کند نظر او در این خصوص قابل اعتراض است.