مالک ، ملک قولنامه شده را به شخص دیگری واگذار نموده است؛ چگونه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۷ #26876242

از یک سازنده مسکن مهر ( پیمانکار) بعد از روئیت یک ملک ( یک واحد آپارتمان ) در مرحله ۸۰ درصد از پیشرفت ساخت بصورت بستن قرارداد و حضور در املاک و نوشتن قولنامه با کد رهگیری خریداری نموده و کل وجه را پرداخت نمودم بعد از مدتی پیمانکار مذکور مجموعه ساختمانهایی که ملک اینجانب هم جزو آن بود را با یک سری دیگر از آپارتمانها مشابه با پیمانکاری دیگر تهاتر نموده و به ما شفاها اعلام نمود که پس از تکمیل واحدها در این سایت به ما واحد تحویل میدهد ولی بعد از گذشت ۵ سال از آن تاریخ واحد اینجانب را تحویل نداده و اینجانب را رد تماس نموده و کارمندان وی از وجود چنین قراردادی اظهار بی اطلاعی میکنند. حال میخواهم از او شکایت کنم - به چه عنوان و قالبی باید از وی شکایت نمایم.
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر سازنده از یک مجموعه آپارتمانی مشخص یک واحد به شما فروخته باشند دیگر نمی توانند آن مجموعه آپارتمانی را به کس دیگری بابت بدهی خود واگذار و تهاتر نمایند و در صورتی که چنین اقدامی نموده باشند شما می توانید درخواست ابطال معامله ایشان با پیمانکار دیگر را به دادگاه از طریق مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود تقدیم نمایید تا رسیدگی شود و دادخواست خود را باید به طرفیت هر دو پیمانکار مطرح کنید