آیا جریمه عقب افتادن مالیات بر ارث خیلی زیاد است؟لطفا راهنمایی کنید.

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴,۹۵۱ #26825304

با سلام.
من یکی از ورثه از یک ملک تجاری به مالکیت پدر مرحومم هستم. چهار فرزندیم و مادرم و مادر پدرم.
همه کارهای انتقال و فروش به عهده خواهر بزرگم هست. و ۶ سال پیش مالیات بر ارث ما مشخص شده. و هنوز پرداخت نکردیم چون منتظر فروش ملک هستیم. قیمت ملک حدود ۵ میلیارد هست در حال حاضر با این قیمت میخوان به فروش برسونن. آیا جریمه عقب افتادن پرداخت مالیات بر ارث خیلی زیاده؟
میخوام دقیقا بدونم چقدر میشه درصد پرداخت مالیات؟ و چجوری باید بدونم چون اطلاعات ناقص داده میشه. گفتن باید یک میلیارد و دویست برای مالیات و جریمه دیرکرد پرداخت شه. آیا واقعا اینطوره؟
کمک بزرگی میکنید اگه برام توضیح بدید

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جریمه ده درصدی تا ۶ ماه و دو ونیم درصد ماهیانه بعد از آن در انتظار ایشان خواهد بود

برای اطلاع دقیق شما . مراجعه به اداره مالیاتی راهگشاست

سلام نظر به قانون مالیات مستقیم عدم تسلیم اظهارنامه در موعد مقرر ظرف حداکثر ۶ ماه از تاریخ فوت متوفی موجب تعلق جریمه معادل۱۰ درصد مالیات متعلق خواهد بود.پرداخت مالیات پس از آن موعد موجب تعلق جریمه ای معادل۲/۵ درصد مالیات به ازای هر ماه خواهد بود.