مستاجر بنده محکوم به رد مال می باشد و زمان قرارداد رو به اتمام است تکلیف مبلغ ودیعه ای که نزد من امانت می باشد چه می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۶ #26789521

واحد مسکونی بنده قراردادش تا دهم اردیبهشت امسال تمام می‌شود .مستاجر دارای حکم قضایی و پیگرد می‌باشد و رد مال ایشان که علی القاعده از همسر خویش و با دادن افیون و گرفتن وکالت بلاعزل از شوهر خویش بالا کشیده است.
در حال حاضر و با توجه به ابلاغیه دادگستری بنده مال بعنوان قرض الحسنه در نزد من به امانت هست.

حال با توجه به سر رسید قرار داد بنده چگونه می‌توانم ملک خویش را پس بگیرم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اگر از طرف دادگاه نامه ای خطاب به شما صادر و به شما ابلاغ واقعی گردد و مضمون آن واریز ودیعه به حساب سپرده دادگستری باشد ، الزاماً باید ودیعه را به سپرده دادگستری واریز کنید . در غیر این صورت تا سقف این مبلغ اموال شما توقیف می گردد . اما اگر نامه ای از دادگاه به شما ابلاغ نشود ، حتما باید ودیعه را به مستأجر مسترد کنید .

در تاریخ اتمام قرارداد مبلغ را به حساب صندوق دادگستری واریز کرده و دستور تخلیه بگیرید.