آیا با این یه سیلی ایشون می‌تونه حکم طلاق بگیره و در کل حکم این کار چیه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۳ #26771339

بنده بخاطر‌ فحاشی و توهین همسرم به ایشون فقط یه سیلی زدم و ایشون از من شکایت کردن و من هم پیش دادیار اقرار کردم که یه سیلی بخاطر فحاشی و توهین و منع دیدن فرزندم توسط همسرم به ایشون زدم
ممنونم از راهنمایی و مشاوره شما

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
به صرف زدن سیلی حکم طلاق صادر نمیکنند و زوجه میتواند درخواست ارش نماید
اگر زوجه ثابت کند با زندگی کردن در کنار شما امنیت ندارد به او حق طلاق داده میشود
شما میتوانید بخاطر فحاشی زوجه با ارائه دادخواستی از خود دفاع کنید

خیر به صرف یک سیلی از موجبات درخواست طلاق یرای زن نخواهد بود

خیر اگر آثار ضرب سیلی رو صورت باشد میتواند مطالبه ارش کند و صرف سیلی زدن دلیل محکمه پسندی ب جهت ایجاد حق طلاق برای زن نیست مگر اینکه بواسطه آزار و اذیت های مکرر و وجود مشکلات دیگر(اعتیاد و بیماری های صعب العلاج و....زوج) با استناد ب دلایل و مدارک،زندگی زوجه مختل و غیر قابل تحمل شده باشد

با سلام .به صرف یک بار ضرب و شتم دادگاه حکم طلاق صادر نمیکند اما چنانچه جرم مستمر و تکرار شده باشد ودفعات دیگری نیز حکم علیه شما صادر شده باشد و یا ضمن همین دعوی ترک انفاق توسط همسرتان مطرح و جرم هم ب اثبات رسیده باشد میتواند در دادگاه طلاق ب نفع خود استناد نماید .

اگر ایشان ثابت کنند که زندگی مشترک با شما باعث میشود از نظر جسمانی صدمه ببینند و بیم مرگ در کنار شما دارند میتوانند طلاق بگیرند

با سلام
همسرتون در صورت اثبات سیلی مثل نامه ی پزشکی قانونی ویا شاهد می تواند مستحق دریافت ارش باشد وشما هم می توانید با اثبات توهین وفحاشی همسرتون از خود دفاع کنید

همسرتان دیه یا ارش میتواند بگیرد ورای محکومیت علیه شما به او حق طلاق میدهد