با این توضیحات من میتوانم دادخواست ابطال سند یا وکالت بدهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۰ #26755675

باسلام بنده وکالت بلاعزل دادم به دایی ام بابت اارث مادرم ایشان بدون تقسیم نامه و مبایعه نامه سند بنام خودش زد و سند عادی مبلغ نوشته که من پول گرفتم و جعل ان اثبات شد حتی بازداشت هم شد و مجددا سند عادی دیگری در همین رابطه جعل امضا کرده که تحت برسی است در ضمن همون موقع که من مدارکم را بابت وکالت به ایشان دادم مدارکم را در اختیار کسی دیگه گذاشته و اون شخص دوم هم ازمن وکالت بلاعزل دارد که ظاهرا روی هم گذاشتن من متوجه نشدم و شخص دوم شهادت میدهد که مدارک را ایشان داد
ممنون از لطفا شما

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
یکی از شروط ابطال سند رسمی اسناد مجعول میباشدواگر شخصی با اهداف غیر قانونی سند یک زمین را به نام خود یا اشخاص دیگر جعل نموده و توانسته است از این طریق خود را مالک جلوه داده و آن را به فروش برساند دراین حال شخصی که واقعا مالک بوده و یا شخص خریدار که در دام کلاهبردار گرفتار آمده علاوه بر شکایت کیفری، باید دادخواست حقوقی مربوط به موضوع ابطال سند رسمی مجعول را نیز تنظیم کنند.وپس از اثبات ابطال خواهد شد.