آیا میتوانم حکم حجر وی را با توجه به عدم توانایی انجام امورات زندگی و سؤ استفاده از او توسط دیگران را بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۲ #26750863

باسلام و عرض ادب پدر من بیش از یک سال است که فوت کرده است مادرم بیسواد است به گونه ای که حتی آدرس خانه را بلد نیست فرق بین اسکناس و استفاده از کارت بانکی را بلد نیست به تنهایی قادر به رفتن جایی نیست و اگر او را جایی ببریم نمیتواند تنهایی به خانه برگردد و به شدت زیر نفوز مادر و خواهر برادرهای خود است به گونه ای که حدود ۲ ماه است که مادر وی او را بدون اطلاع ما به روستا برده است و برادرش طی هفته گذشته او را به ثبت برده و وکالتش را که به من داده بود را باطل کرده از ما فرزندانش برای سهم الارث شکایت کرده حساب مستمری و حساب بانکی دیگر او را تغییر داده که باعث بروز مشکلاتی برای دو خواهر و برادر مجرد من شده است آیا میتوانم حکم حجر وی را با توجه به عدم توانایی انجام امورات زندگی و سؤ استفاده از او توسط دیگران را بگیرم ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
دوست گرامی شما میتوانید طبق قانون امور حسبی در خواست صدور حکم حجر بدهید.اما این مقام صلاحیتدار است که با توجه به امارات و قراین این حکم را صادر میکند.باید دید که دلایل شما از دید مقام قضایی مثبت امر حجر میباشد یا خیر؟