ترس و آزار روحی زوجه، چگونه قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۴۶۵ #26728810

سلام، زوجه هستم خوف جانی دارم و همسرم از لحاظ روانی منو اذیت و آزار زیادی داده که منجر به مریضی بنده شده است، من در کدام دادگاه میتوانم این مسئله را بیان نمایم، تمکین یا نفقه کیفری یا حقوقی؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید علیه وی در دادسرا شکایت نمایید و از مقام قضایی درخواست نمایید شما را جهت معاینه به پزشک قانونی معرفی نمایند

سلام باید شکایت کیفری توهین یا تهدید یا...مطرح نمایید همچنین می توانید در صورت عدم پرداخت نفقه،شکایت کیفری مطرح نمایید تا رای قطعی محکومیت در پرونده های کیفری،عسر وحرج شما را ثابت نماید

سلام سما یه دادخواست کیفری مبنی بر آزار واذیت تنظیم و اخذ معرفی به پزشگی قانونی میباشد