آیا اخذ سوابق کاری از سازمان تامین اجتماعی امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۳ #26675306

اگر شخصی برای جذب نیرو بدوا در شرکت یا کارخانه ای در فرم پذیرش به دروغ در قسمت سوابق کاری بنویسد که مثلا در شرکتهایی قبلا سابقه کار داشتم. ایا در اینصورت کارفرمای شرکت یا کارخانه مربوطه میتواند سوابق گذشته ان شخص رو از سازمان تامین اجتماعی استعلام بگیرد یا خیر سازمان تامین اجتماعی در این گونه موارد با کارفرما همکاری نمیکند؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوابق بیمه ای خود را می توانید از طذیق سازمان تامین اجتماعی استعلام نمایید

با ثبت مشخصات سجلی در سامانه تامین اجتماعی تمامی سوابق بیمه‌ای شما محرز و قابل رویت می‌باشد.

سلام و درود، این ‌مورد از طریق سوابق ‌بیمه ای تامین اجتماعی قابل استعلام خواهد بود، آرزوی بهروزی.

با سلام.در صورتی که مشخصات شما رو داشته باشند مثل شناسنامه یا کارت ملی.میتونن استعلام بگیرن.در قراردادی که بین خودتون تنظیم میکنین.سابقه کاری شرط نباشه.

باسلام
بله میتوانند سوابق بیمه شما را اسعلام بگیرند

درود بر شما، ایشان به دلیل کافرمایی میتوانند سابقه‌ی تامین اجتماعی شما را بر اساس مشخصات سجل شما درخواست کنند.

میتواند سوابق بیمه ای را استعلام بگیرد