چطور میتوانم ثابت کنم که ایشون اطلاع از مهریه ی من داشتن قبل از اینکه ابلاغیه بدستشون برسه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۳ #26642946

سلام، خسته نباشید
اگر من درخواست مهریه را از اداره ی ثبت به اجرا بگذارم و این درخواست در ثبت اسناد، ثبت شود و به اجرا در بیاد و زوج با اطلاع از این قضیه بلافاصله بعد از تاریخ ثبت اجرای مهریه اما قبل از تاریخ ابلاغ، اموال خودش رو به نام غیر تغییر بدهد، آیا من میتوانم شکایت فرار از دین نسبت به ایشون در دادگاه ارائه دهم و چطور میتوانم ثابت کنم که ایشون اطلاع از مهریه ی من داشتن قبل از اینکه ابلاغیه بدستشون برسه، لازم به ذکر هستش علت دیر رسیدن ابلاغیه به دست ایشون بدلیل تغییر محل سکونتشون بوده.
لطفا منو برای اثبات این تخلف کمک و راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع فرار از دین با اثبات اطلاع زوج از مهریه قابل پیگیری نیست . مطابق قانون نقل و انتقال اموال تنها پس از ابلاغ اجرائیه ثبتی یا قطعی شدن حکم محکومیت دادگاه به عنوان فرار از دین محسوب شده و قابل پیگرد قضائی است .

با سلام فرار از دین بعد از صدور حکم قطعی ملاک است ولی در اینده اگر ایشان درخواست اعسار دادند شما نیز درخواست استعلام حساب های بانکی و نقل و انتقال اموال در یک سال گذشته را بدهید تا اعسارشان رد شود