آیا میتواند درخواست فسخ نکاح دهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۲ #26639782

سلام
من حدود ۸ سال پیش بکارتم رو از دست دادم الان یک سال و سه ماه که عقدم و به مشکل برخوردیم و میخوایم جداشیم و مهریمو اجرا گذاشتم همسرم میگه من شکایت میکنم که توسط من نبوده در صورتی که در جریان بودن قبل از عقد و رابطمون از نامزدی شروع شد و به عنوان دوشیزه عقد ایشون درامدم آیا میتونه اثبات کنه که توسط ایشون نبوده و درخواست فسخ نکاح بده
و الان مدت ۸ ماه هست که مرا ترک کرده و این مدت رابطه ای نداشتیم میتونه ثابت کنه رابطه ای نداشتیم کلا؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر شکایت ایشان منتهی به نتیجه نمیشود و بعد ا انقضای ۸سال امکان معاینه و احراز نحوه و علت ازاله بکارت وجود ندارد

با سلام چنین موضوعی آن هم بعد از گذشت مدت ۸ سال از واقعه و یک سال و سه ماه از زمان عقد و ارتباط زناشویی در این مدت و همچنین اطلاع ایشان از این موضوع بطور کلی ادعای غیر مستند و غیر قابل اثبات است.

اگر عدم بکارتت توسط ایشان نبود وشما هم صرف عقد کردید و رابطه نداشته اید باید شما ثابت کنید ولی اگر عملا ومشهود تمکین به وی داشته اید زوج باید ثابت کند که توسط او نبود واگر ثابت شود نکاح فسخ وشما مهریه هم ندارید