اصولا شرایط ترک منزل از طرف زوج به چه صورت است و تا چند روز غیبت ترک منزل محسوب نمیشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۵ #26637333

من چند وقت پیش که با همسرم دعوا و جر و بحث داشتیم، شبانه از خانه رفتم بیرون و چون دیر وقت بود رفتم هتل و فرداش رفتم منزل پدر و مادرم در شهرستان. بعد از گذشت ۳ روز از طریق همسایگان متوجه شدم خانمم که میدونست من کجا هستم زنگ زده ۱۱۰ و به پلیس گفته شوهرم ۹ روزه از خونه رفته و هیچ خرجی هم نداده و حتی یخچال خونه رو هم که خالی کرده بود نشون پلیس داده و گزارش گرفته.
حال سئوال من اینست که آیا باید اقدامی انجام دهم؟
البته من کلانتری محل هم رفتم و گفتند فقط گزارش بوده و هیچ شکایتی نشده.
آیا اگر در آینده دادگاهی برگزار بشود این گزارش قابل استناد است؟
بنده چه کاری باید انجام بدهم؟
اصولا شرایط ترک منزل از طرف زوج به چه صورت است و تا چند روز غیبت ترک منزل محسوب نمیشود؟
البته کار من هم بصورتی است که ماموریت داخل و خارج کشور بصورت ماهیانه دارم.

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در این صورت زوجه می تواند علیه شما اقدام به طرح دعوای مطالبه نفقه نماید

امکان مطالبه نفقه وجود دارد و به صورت جلسه هم میتواند استناد کند شما به منزل برگردید و صورت جلسه کنید که به منزل برگشته اید و همه امکانات در منزل وجود دارد

اگر شما ترک منزل کردید به منزل برگردید والا زوجه بابت ترک انفاق ازشما شکایت می کند

مطابق ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی ترک زندگی مشترک توسط زوج به مدت شش ماه متوالی یا نه ماه متناوب در یکسال از موارد امکان درخواست طلاق از طرف زوجه است. صورتجلسه مامور کلانتری می تواند زمان شروع این مدت را اثبات کند. بهتر است از طریق ارسال اظهارنامه رسمی به همسرتان اقدام کنید.