آیا سکه ها قیمتشون به قیمت زمان فوت پدر تبدیل می شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۲ #26628857

با سلام
پدرم مرحوم شده است و من می خواهم کارهای انحصار وراثت را انجام دهم . مرحله حصر وراثت از طرف شورای حل اختلاف انجام شده است. مرحله بعدی فکر کنم پر کردن فرمهای ۱۹ اداره مالیات است. می خواهم مالیات کمتری به دارایی بپردازم. مهریه مادرم ۲۰۰ سکه به ارزش سال ۵۷ معادل ۲۰۰ هزار تومان است.
سوال:
برای مطالبه مهریه (برای دادن مالیات کمتر ) باید از طریق اظهارنامه دارایی و یا اداره ثبت و یا هر دو اقدام کنم؟
در اظهارنامه ( بعد از قید مهریه و املاک )قیمت املاک بروز حساب می شود یا منطقه ای؟
با سپاس

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سکه به قیمت روز پرداخت محاسبه می شود.

برای تعیین قیمت سکه ارزش روز ملاک محاسبه خواهد بود

باسلام
مشخصا مهریه مادر شما از مالیات بر ارث معاف است و ملاک قیمت زمان فوت پدرارجمند هست ، لازم میدانم برای روشن شدن مورد حقوقی شما،حتما از مشاوره تلفنی استفاده نمایید.

دوست گرامی مهریه مادر شما از مالیات بر ارث معاف است و ملاک قیمت اون زمان فوت پدرتون هست ، مشخصا اطلاعات شما بسیار ناقص است و لازمه برای جلوگیری از ضررهای بیشتر ، از مشورت وکیل متخصص استفاده کنید

هرموقع برای مهریه اقدام کنید به نرخ همان روز مالیات اخذ می شود

در مورد مهریه قیمت روز سکه ملاک هست و در مورد مالیات موظف ب پرداخت مقدار تعیین شده هستید و نمی توانید کمتر پرداخت کنید

با درود
جهت مهریه نیاز نیست در این مرحله مالیاتی دهید.

البته سوال نامفهوم است.