برای دریافت دیه اقدام کردم، گفتنند که هیچ کاری نمی تونی بکنی، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۷ #26611462

سلام بنده ۱.۸ سال پیش در دعوا بینیم شکست و بعد از انجام تمام کار ها و رای قطعی دادگاه مبنی بر اینکه متهمم مشمول پرداخت دیه میشود و پرونده به اجرای احکام فرستاده شد و هنوز بعد از گذشت ۵ ماه ونیم هر روز امروز و فردا و اینا میکردند و هم اکنون که دارم این پرسش رو ثبت میکنم پرونده دوبار زیر دست قاضی ارسال شده بار اول برای گرفتن حکم جلب متهمم که زیر ۱۸ سال سن داشت و قاضی گفت امکان جلب وجود ندارد بعد برای دوم ارسال شد که روی ضامن اقدام کنند دیروز به اجرای احکام مراجعه کردم و گفتنند که هیچ کاری نمی تونی بکنی دیگه جوازی که ضامن گذاشته فاقد اعتبار است و به همین راحتی متهمم داره میچرخه و کاری باهاش ندارند فقط من ۱۵ میلیون الکی خرجم شد بعد ۲ سال سوال من این است که این مملکت به این بزرگی قانون نداره عدالت پس چی میشه ؟

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام خدمت شما. ابتدا پیشنهاد به مشاوره تلفنی میکنم راهنمایی کامل در مشاوره تلفنی صورت می گیرد.
واینکه ضمان دیه مرتکب جنایت است. سعی کنید حکم جلب و یا حکم مصادره اموال متهم را از دادگاه بگیرید. در ضمن در قرار تامینی که دادگاه برای متهم گذاشته ضامن متهم است. می توانید حکم جلب ضامن متهم را نیز بگیرید.