آیا راهی وجود دارد که ما هزینه تعمیر آسانسور را ندهیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۴۵ #26581827

سلام
من در یک ساختمان ۵ طبقه زندگی میکنم. در طبقه اول. همسایه های ما که در طبقه های بالا هستن هر چند وقت یکبار آسانسور یا ایزوگام پشت بام رو خراب میکنن و از ما هم برابر با بقیه هزینه تعمیر میگیرن در صورتی که ما اصلا از هیچکدوم استفاده نمیکنیم. در قانون هم اومده که باید هزینه رو بپردازیم.
میخواستم بدونم راهی وجود نداره که ما این هزینه های الکی رو ندیم؟
چون تا الان ۲ بار هزینه تعمیر آسانسور و یک بار برای ایزوگام هزینه دادیم اما دوباره برای تعمیر آسانسور هزینه میخوان. آسیب به آسانسور هم تقصیر خودشونه چون با پا جلوی در آسانسور رو میگیرن و اسبابکشی میکنن.
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هزینه مشاعات بر عهده تمام ساکنین است مگر استفاده ناصحیح یکی از ساکنین که موجب اسیب شده است اثبات شود

در آپارتمان ها هرکس باید سهم مشاعات را پرداخت کند حتی اگر استفاده ننماید مثلا مالک طبقه اول نمیتواند به دلیل عدم استفاده از اسانسور از پرداخت هزینه های آن امتناع کند

هزینه مشاعات باید پرداخت گردد

سلام دوست گرامی
هیچ راهی وجود ندارد و اساسنسور جز مشاعات است و همه بایستی در تعمیر و نگهداری ان سهیم باشند

بایستی با ارسال اظهارنامه به مدیر ساختمان خواستار عدم جابجایی لوازم منزل با آسانسور شوید و بگوئید که در غیر اینصورت هزینه تعمیرات را شما پرداخت نمی کنید