آیا میتوانم مبایعه نامه را فسخ نمایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۹ #26578414

اینجانب اپارتمانی را در اول برج ۶ سال ۹۹ در دفتر املاک با مبایعه نامه فروخته ام که نصف مبلغ آن توسط خریدار طی یک فقره چک بانکی پرداخت و با توجه به اینکه بدلیل تقاضای خریدار تاریخ برای پرداخت الباقی مبلغ نگذاشته شده و نوشته شده در اولین فرصت و تا بحال از پرداخت الباقی به عناوین مختلف امتناع میکند
ضمنا آپارتمان نیز تحویل نشده و کلید ان در دفتر املاک به امانت میباشد.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به لزوم قراردادها نمی توانید فسخ کنید مگر درصورت وجود دلایل محکمه پسند

با سلام‌اگر شرطی در قرارداد برای عدم دریافت ثمن و فسخ آن انجام نداده اید میتوانید دادخواست مطالبه ثمن علیه وی مطرح کنید.البته برای مشاوره نیاز است مبایعه نامه دقیق مطالعه شود.

با سلام خیر . حتی اگر حق فسخ هم در قرارداد درج شده باشد با این توضیح شما شرط فسخ باطل و نمی توان از حق فسخ استفاده کرد . بهتر است مدارک خود را برای بررسی و ارزیابی ارسال نمایید

با سلام
اصل بر لزوم است
عبارت در اولین فرصت حمل بر نقد بودن ثمن می شود. لذا می توان الباقی ثمن و خسارات حاصله را از وی مطالبه نمود مگر شرط پرداخت از حیث زمانی مجهول باشد و جهل آن به عقد نیز سرایت نموده و هم ثمن را غیرمعلوم ساخته و هم بیع را غرری نماید.
در هر حال، مستلزم بررسی مدارک می باشد

درود
بستگی به مفاد قرار داد دارد.

درود.بستگی به شروط و مواد مبایعه نامه دارد اما می توانید دادخواست الزام به تادیه مابقی ثمن را بدهید.

باسلام
با توجه به لزوم عقد بیع خیر لیکن بستگی به شروط مندرج در مبایعه نامه دارد .