حدود سه ماه است که علیرغم وجود شواهد و ادله قانونی و کافی در بازداشت موقت است و هیچ رسیدگی به پرونده نمی شود، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹۰ #26572894

پسرم که مجرد است یک حکم حد در رابطه با لواط داشت که اجرا شد و طرف مقابل هم به سه سال حبس تعزیری محکوم شد. لیکن حدود سه ماه است که فردی با اطلاع از پرونده قبلی پسرم و به قصد اخاذی و درخواست مبلغی پول که پیامک های آن موجود است، اعلام کرده که اگر پول را پرداخت نکنید من به جرم لواط از شما شاکی خواهم شد. شکایت انجام شده و پسرم بدون ابلاغ قضایی و فقط با تلفن از شعبه در محل شعبه حاضر شد. پزشکی قانونی هم وقوع لواط را تایید نکرده است. فقط شاکی قسمت هایی از مکالمات تلفنی خودش را با پسرم، دست چین کرده و به عنوان ادله به دادگاه داده است. همچنین پیام های تلگرامی نیز به عنوان مدرک به دادگاه داده است.
قاضی و بازپرس پرونده اتهام آدم ربایی و لواط به عنف و اکراه را به عنوان اتهام مطرح کرده اند. تاکنون فقط یک جلسه دادگاه تشکیل شده و اجازه حضور وکیل و شاهدان پسرم در جلسه دادگاه داده نشده است. با دستور بازپرس پرونده، ماموران آگاهی، پسرم را به آگاهی منتقل کرده و با شکنجه و زدن او گفته اند باید در برابر بازپرس اقرار کنی که این کار را انجام داده ای. دوست پسرم که هیچ نقشی در این پرونده ندارد نیز، مدت یک ماه است که قرار بازداشت دارد و بازپرس به او گفته اگر بر علیه فرهاد (پسرم) شهادت ندهی باید به زندان بروی و او نیز چون از سخن بازپرس تبعیت نکرده، در حال حاضر در زندان است. هر دو بلاتکلیف هستند.
باید چه اقدامی انجام داد؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود می توانید بر علیه ایشان اقدام نمایید

بایستی مراتب عدم صحیح شیوه رسیدگی را به رییس قوه قضائیه اطلاع دهید تا چاره ای بیاندیشند

سلام
با توجه به نبود ادله کافی و خصوصا با عنایت به نظریه پزشکی قانونی به نظر اقدام بازپرس پرونده غیرقانونی می باشد و می توانید بر علیه ایشان اقدام نمایید

سلام- شما می توانید از بازپرس در دادگاه انتظامی قضات شاکی شوید حتی می توانید ابتدا شکایتی را در اداره حفاظت دادگستری مطرح نمائید .