سرقت طلا ها رو چجوری ثابت کنیم و پس بگیریم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۸ #26569174

سلام خدمت اساتید، طلاها رو زنه برداشته برده ولی ما نمیتونیم ثابت کنیم زنه گفت طلاها رو دادم به خودتون فقط دائم داره دروغ میگه و تو تمام شکایت ها و دادگاه ها فامیلاش براش قسم دروغ میخورن اصن مشکل ما عجیب شده ما یه زنی دادیم داداشمون که واقعا کلاهبردار فوق حرفه ایه تو رو خدا کمک کنید چون قاضی و وکیل فامیلا خودشه هر چه محکوم میشه فایده نداره چون قبلن هر دو وام ازدواج رو به نام خودش کرده حتی حلقه که برا داداشم خریده رو برده گوشی رو برده قبلش هم چن تا عقد سوری تو هوا داشته و داره دروغ میگه من جهیزیه اوردم جهیزیه رو بدید اخه ای قانون کجاست؟این همه دلیل داریم ولی باز نتونستیم حریفش بشیم،داداش منم یکم ساده طور بود معلولیت ذهنی داره ‌ولی دیوونه نیست سادس بس خودشه چون داره خرج چن تا خونه رو میده،زنه میگه مهریمو بدین۱۰۰ میلیون تا بیام زندگی کنم بعد هی راضی میشدن به کمتر حتی تا ده میلیون، خب ما پای ابرومون وسطه خیلی خرج کردیم پس نمیشه طلاقش داد،اگه از قبل میگفت ازدواج سوری داشتم ما این همه واسش خرج نمیکردیم دلمون سوخت گفتیم فقیرن سنگ تموم واسشون گذاشتیم، ولی کلاهبردار و یه باند از اب دراومدن،خدایی یک ادم دانا و حرفه ای پیدا نمیشه ما رو کمک کنه؟ و به این بازی مافیای کثیف خاتمه بده؟!

مشاوره حقوقی سرقت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
اگر دلایلی مثل فاکتور دارید جهت مطالبه طلاها از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید اینکه طلاها را به شما دادند باید در دادگاه اثبات شود .

سلام اگر فاکتور دارید دادخواست استرداد طلا را بدهید از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

درود
اگر فاکتور دارید دادخواست استرداد طلاها را بدهید در روابط زوجین معمولا سرقت ثابت نمی شود

با سلام
ضمن مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست مقتضی در این خصوص را با استناد به دلایل و مستندات جهت اثبات ادعای خود، تقدیم نمایید .

برای مطالبه طلاجات خودت به استناد فاکتور و شهادت شهود که دست همسرته و پس نداده دادخواست مطالبه عین ودرصورت تلف مثل آن را بده

درود بر شما، دوست عزیز سوال شما بیشتر جنبه ی درد دلی داشت تا سوالی، در مورد طلاها چنانچه شهود یا اسناد یا مدارکی دارید میتوانید ارائه کرده و ادعای خود را اثبات نمایید.