شکایت از فروشنده کالای فیک و غیراصل در دیجی‌کالا

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۴ #26544519

در صورتی که یک کالا در دیجی کالا داشته باشیم و درحال فروش آن باشیم و یک فروشنده دیگر کالای غیر اصل و فیک آن را به فروش برساند، آیا امکان شکایت از شخص فروشنده وجود دارد؟ شماره تماس فروشنده را داریم.

مشاوره حقوقی تعزیرات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اصولا در سایت دیجی کالا کنار نام کالاهای غیر اصل این عنوان درج می شود، درغیر این صورت می توانید از طریق سازمان تعزیرات حکومتی شکایت کنید.

با سلام.
اگر فروش آن منحصرا برای تولیدی شما است بله. در غیر این صورت و احراز کتمان موضوع توسط فروشنده، خریدار دارای حقوق خاصه خود است. همچنین چنانچه هردو فروشنده تولید کننده نباشند ممکن است تعزیرات حکومتی از هر دو فروشنده مستندات و مجوزهای لازم را مطالبه نماید که در صورت فقدان، محکومیت هردو به نگهداری و فروش کالا قاچاق محتمل است. لذا قبل از هرگونه اقدام موضوع را جهت بررسی به متخصصین امر ارجاع نمایید.

سلام میتوانید به تعزیرات اطلاع دهید

خیر نمیتوانید در این موضوع شکایت نمایید.

بادرود
بعید است بتوان شکایت کرد