بدون سابقه کیفری و حتی سوپیشینه هستم؛ چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۶ #26422149

باسلام
بنده رو با ۸ لیتر مشروب دست ساز ۵/۵ لیتر شراب و ۲/۵ لیتر عرق دستگیر و بازپرس فیش حقوقی ازم گرفت و آزادم کرد با توجه به اینکه اولین بارم بوده و هیچ سابقه کیفری و سوپیشینه ندارم و بازپرس هم دونست بنده واقعا" اشتباه کردم و از ته دل احساس ندامت و پشیمانی نمودم خواستم ببینم این اتهام زندان داره یا جریمه یا شلاق اگه داره دقیقا" چقدر واگر جریمه و شلاق بدن جز سوپیشینه و سابقه برام حساب میشه؟ چون کارمند هستم ممنون

مشاوره حقوقی شرب خمر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معادل قیمت جریمه نقدی خواهید شد

با سلام، مجازات حمل و نگهداری مشروبات الکلی به شرح ذیل است :۱- شش ماه تا یک سال حبس
۲- تا هفتاد و چهار ضربه شلاق
۳- پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی(تجاری) کالای کشف شده.

درود
به احتمال زیاد به پرداخت جریمه محکوم خواهید شد.

سلام
معادل قیمت عرفی آن اجناس باید جریمه پرداخت کنید.