آیا میشه اندازه سهم خودم درخواست صدور سند تک برگ کنم که مکان و متراژ هم مشخص بشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۴ #26407945

سلام،
بنده ۲ تا سند۳ دانگ مزروعی مربوط به سال ۱۳۱۶ دارای شماره پلاک، که حدود و مشخصات کاملا داخل سندها قید شده مثلا غربا به دیوار اشتراکی نمره ( شماره پلاک ) آقای z و شرقا و جنوبا و شمالا هم به همین صورت قید شده اما متراژ قید نشده مزروعی و زراعی نوشته شده از پدربزرگم و برادرش پیدا کردم و وراث شناخته شدم اما نمیدونم پلاک سندم و زمینش کجاست!! با خودم ۵ ورثه هستیم که از همشون وکالت بلاعزل دارم که تمامی کارهای اداری رو انجام بدم و داخل همون وکالت بلاعزل یک پنجم از سهم الارث شون رو از شش دانگ به من منتقل کردن فقط از یک نفرشون وکالت بلاعزل ندارم، اما وکالت کاری از همشون دارم حالا ورثه ای که ازش وکالت بلاعزل ندارم رفته ۳ دانگ از همین دوتا سند رو از اداره ثبت املاک سند المثنی گرفته برای خودش ( هر دو ۳ دانگ اصلی دست منه ) حالا من میخوام درخواست صدور سند تک برگ شش دانگ بدم که مکان و متراژ دقیق پلاک سندم مشخص بشه الان این ورثه ۳ دانگ المثنی رو که گرفته چطوری درخواست سند تک برگ ۶ دانگ رو بدم که مکان و متراژ پلاک سندم مشخص بشه آیا میشه اندازه سهم خودم درخواست صدور سند تک برگ کنم که مکان ومتراژ هم مشخص بشه؟ واینکه درخواست صدور سند تک برگ راه خوبیه برای مشخص شدن مکان دقیق و متراژ دقیق چون شنیدم باید در سند های جدید تک برگ مشخصات کامل و دقیق توسط اداره ثبت قید بشه؟ عذرخواهی میکنم سوالم طولانی بود خیلی ممنون از پاسخگویی شما بزرگواران

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت بودن تقسیم نامهخ بین وراث و عدم اختلاف در تقسیم ماترک می توانید درخواست سند تک برگ کنید

سلام اگر با سایر وراث تقسیم نامه داشته باشید بله سند تک برگی صادر میشه درغیراینصورت بصورت مشاع صادر میشه

با عرض سلام، طبق گفته های حضرتعالی، اسناد مذکور شما دست‌نویس بوده و اگر در اداره ثبت اسناد و املاک نیز ثبت نشده باشند، این اسناد رسمی محسوب نخواهند شد، لذا شما می‌بایست پس از اثبات مالکیت از طریق شهادت شهود و مشخص شدن محل زمین، برای دریافت سند رسمی اقدام نمایید. مع‌الذکر شخص مذکور شما یقینا پس از اثبات مالکیت توانسته سند رسمی ۳ دانگ مذکور را دریافت نماید.