با توجه به اینکه تمام اختیارات به عهده پدر همسرم هست میتوانم این چک را نقد کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۵ #26393493

همسرم پنج سال پیش فوت کردن و زمانی که در قید حیاط بودن چک سفید امضا بدون تاریخ بهم دادن این چک گم شده بود و الان پیدا شده بنده با توجه به اینکه تمام اختیارات به عهده پدر همسرم هست میتوانم این چک را نقد کنم

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر وجه چک مذکور را شما طلب کار باشید می‌توانید آن را مطالبه کنید
و اگر صادرکننده آن شوهرتان هستند باید علیه ورثه ایشان اقدام کنید
و چنانچه شوهرتان اموالی داشته باشند می‌توانید وجه را از اموال ایشان وصول کنید
و اگر مالی نداشته باشند ورثه ایشان تکلیفی به پرداخت وجه چک ندارند