آیا قبل از استفاده از وصیت نامه در دادگاه میتوان درخواست تنفیذ وصیت نامه را داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۰ #26378293

همسر مرحوم من دارای ۳ زوجه بوده که از هر کدام فرزندانی دارد. ایشان قبل از فوتش یگ برگه وصیت نامه به صورت عادی به من داده و در آن خود را نسبت به من از بابت اجرت المثل بدهکار دانسته ( با مبلغ معین ) که شاهد هم ان را امضا کرده است. و اکنون همسر و فرزندان دیگر آن را به هیچ عنوان قبول ندارند.
۱_ آیا قبل از استفاده از وصیت نامه در دادگاه میتوان در خواست تنفیذ وصیت نامه را داد تا صحت و سقم آن مشخص شود؟
و در زمان ارائه وصیت نامه به محضر دادگاه با وقفه ای روبرو نشوم؟
۲_ لطفا چگونگی آن را توضیح دهید؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید اقدام به طرح دعوای تنفیذ وصیتنامه به طرفیت سایر وراث نمایید