اگه بخوام تو مزایده خرید خودرو پدرم شرکت کنم چطور باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۳ #26373479

با سلام خودروی پدر من چند سال پیش توسط دادگاه توقیف شده حالا این خودرو برای تاریخ پنج بهمن ماه به مزایده قراره گذاشته بشه

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زمان و مکان مزایده حضوری را از اجرای احکام بپرسید و شرکت کنید تا با قیمت مناسبی برنده شوید.

با اخذ فرم مزایده از اجرای احکام شعبه مربوطه می توانید در روز برگزاری مزایده شرکت و پیشنهاد خود را تقدیم کنید

با سلام . شما هم مثل افراددیگر می توانید در روز مزایده حضور داشته باشید و پیشنهاد خود را بدهید. درصورت برنده شدن و انجام امور قانونی و واریز مبلغ پیشنهادی به حساب اجرای احکام ، می توانید خودروی پدرتان را تحویل بگیرید.

با درود می‌بایست شما نیز در مزایده شرکت کنید و قیمت بالاتر دهید تا مالک مورد مزایده شوید. منع قانونی برای شما وجود ندارد

در روز مزایده می توان حضور یافت و نسبت به شرکت و خرید ماشین پدر اقدام کرد

درود بر شما، میتوانید با توجه به زمان دقیق و محل مزایده، در مزایده شرکت کرده و مبالغ مدنظر خود را اعلام نمایید.

مانند سایر افراد داوطلب خرید باید در مزایده شرکت کرده و پیشنهاد خود را مطرح کنید .