آیا بوسیله رسید یا همان دست نوشته میتوان به طلب خود رسید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۹۷ #26301259

بابت بدهی شخصی به من یکی از اقوام او با دست نوشته ای تقبل کرده که من بدهی را از وی میخواهم.
ایا این متن باید شرایط خاصی داشته باشد از طریق نوشتاری؟
آیا میشود اقدام کرد با توجه به رسیدی که موجود میباشد؟
لطفا کامل راهنمایی بفرمایید که تمبر هم باید باطل کرد یا نه؟
اصلا قابلیت اجرا دارد یا خیر؟
باتشکر

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به استناد ان رسید امکان طرح دعوا دارید و متعهد مسئول ایفا تعهد میباشد

بله امکان دارد هزینه دادرسی بسته به میزان طلب شما بین ۳/۵ الی ۲/۵ در صد است

با تقدیم دادخواست حقوقی مطالبه و ابطال تمبر بابت هزینه دادرسی میتوانید وجه مندرج در رسیدتان را مطالبه بفرمایید، در صورتی که مبلغی بابت خسارت احتمالی معادل ده تا سی درصد هم بتوانید هزینه کنید میتوانید در بدو امر توقیف اموال را با تقاضای تامین خواسته بعمل آورید.
موفق باشید.

سلام
بله به وسیله ی سند عادی موجود میتوانید اقدام به مطالبه وجه نمایید.
در نظر داشته باشید مناسب تر است که پیش از طرح دعوا، ابتدا اظهارنامه پرداخت دین را نسبت به مدیون ارسال نموده و در صورتیکه نتیجه حاصل نشد اقدام به طرح دعوی مطالبه وجه نمایید.
در صورتیکه مبلغ بدهی کمتر از ۲۰ میلیون باشد،پرونده در شورای حل اختلاف پیگیری خواهد شد و هزینه تمبر آن ۲/۵ درصد و بیشتر از این مبلغ دردادگاه بررسی و هزینه ی تمبر آن ۳/۲ درصد است.

با سلام
چنانچه دست نوشته فوق نشان دهنده تعهد ایشان به پرداخت وجه به شما بوده و به امضاء ایشان نیز رسیده باشد به عنوان یک سند عادی می توانید وجه مورد نظر را به صورت حقوقی مطالبه نمایید و هزینه دادرسی نیز چنانچه وجه مطالبه شده کمتر از ۲۰ میلیون تومان باشد ۲/۵ درصد و بیشتر از ۲۰ میلیون تومان ۳/۲درصد خواسته شما خواهد بود.