اگه ضارب و بگیرن زیر بار نره بگه من نبودم چطور میشه ثابت کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۳ #26289043

سلام من سوار موتور بودم یه ماشین کشید طرفم هر طور بود خودمو جمع و جور کردم نذاشتم تصادف بشه رفتم به راننده تذکر بدم یکی اون گفت یکی من یهو ماشینو گرفت طرفم منو زد زمین ماشین پشتی خدا خیرش بده پلاک ماشین و بهم داد ۱۱۰ زنگ زدم صورت جلسه کردن فردا باید برم شکایت این سوال واسم پیش اومد اگه ضارب و بگیرن زیر بار نره بگه من نبودم چطور میشه ثابت کرد. ممنون از زحماتتون.

مشاوره حقوقی تصادفات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به شهادت شهود استناد کنید

با توجه به اینکه شما در زمان وقوع حادثه به پلیس اطلاع داده اید و صورت جلسه نیز تهیه شده است اگر ایشان مدعی بی گناهی خود باشند بار اثبات این موضوع بر عهده ایشان خواهد بود.

با شهادت شهود قابل اثبات خواهد بود.

اگر موضوع در صورتجلسه ۱۱۰ قید شده باشد بار اثبات خلاف ان به عهده متهم است

با سلام
اگر در این خصوص شاهد داشته باشید و در آن زمان به پلیس اطلاع داده باشید و پلیس موضوع را صورت جلسه کرده باشد.
اصولا قابل اثبات است.

سلام اگر همان لحظه به پلیس اطلاع داده باشید و صورت جلسه شده باشد بعدش اگر انکار کند باید فرد خاطی ثابت کند.