الزام به حضور در جلسه مطالبه وجه چک علی‌رغم ارسال لایحه

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۸۴ #26240484

سلام، دادخواستی با موضوع مطالبه وجه چک علیه‌ام ثبت شده و ابلاغ شده آیا با توجه به اینکه دادخواست تقابل با موضوع استرداد لاشه چک ثبت کرده‌ام و لایحه‌ای هم جداگانه ثبت نمودم. آیا نیازی هست که در جلسه دادگاه حضور یابم یا خیر؟(البته ابلاغ اینکه این دو پرونده در یک زمان بررسی می‌شود هم برام اومد). سوال دیگرم این است که موضوع چک مربوط به یازده سال پیش است، همسرم در جریان کارم بوده، آیا به عنوان شاهد، استشهادیه تهیه کنم یا حضوری به دادگاه برود؟ چون ممکنه به علت مشغله کاری نتونم حضور یابم

مشاوره حقوقی چک
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در جلسه حاضر شوید و تقاضای شهادت شهود نیز داشته باشید و می‌توانید شهادتنامه و یا شاهد را همراه داشته باشید

سلام

در جلسه حاضر شوید و شهادتنامه هم همراه داسته باشید

با سلام
حتما در جلسه ی اول شرکت بفرمایید و در همون جلسه از قاضی در خواست استماع شهادت شهود را تقاضا کنید

سلام ، میتوانید لایحه ارسال کنید ولی بهتر است در جلسه شرکت کرده و از مزایای جلسه اول به نفع خود استفاده کرده و یا وکیل بگیرید.

سلام لایحه ارسالی شما به منزله حضور است ولی در صورت امکان بهتر است که در جلسه رسیدگی حضور یابید زیرا دفاعیات شما به صورت حضوری میتواند کمک شایانی جهت تحقق خواسته نماید.
منع قانونی جهت معرفی همسربه عنوان شهود وجود ندارد

با سلام
شما باید در جلسه رسیدگی دادگاه حضور داشته باشید .شاهدنمیتواند با شما نسبت نسبی،داشته باشد مانند (همسر )

سلام
توصیه میشود در جلسه رسیدگی شرکت کنید یا وکیل بگیرید. و راجع به شهادت نیز بایستی شاهد به دادگاه معرفی شده باشد.