میشه از مشاور املاک تحت چه عنوانی شکایت کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۵ #26237000

اینحانب یک واحد آپارتمان، پیش فروش کردم، از طرف بنگاه به من زنگ زده شده که پول قسط آخر از خریدار تحویل گرفتم کلید آپارتمان را بهش تحویل بده، و من نیز کلید تحویل دادم، اما وقتی به مشاور املاک برای گرفتن پول مراجعه کردم، گفت خریدار آمده پولش لازم داشته و من نیز پول را بهش پس دادم و رسید گرفتم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، بابت تخلف املاک به اتحادیه مراجعه کنید و درخصوص باقی مانده ثمن‌ قرارداد دادخواست علیه ایشان مطرح نمایید.

آپارتمان را تحویل دهید

در صورتی که تبانی بین مشاور املاک و خریدار باشد قابل شکایت خواهد بود.

به اعتقاد بنده اقدام مشاور املاک صرفا یک تخلف صنفی و قصور در انجام وظایف بوده است.