ابطال سند رسمی نسق زراعی بعد از ده ها سال با استناد به سند عادی تنظیم شده قبل از آن ممکن است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۹ #26229462

با سلام
یه زمینی داشتیم که فروختیم. زمین از پدربزرگم ارث رسیده بود. نسق زراعی زمین به اسم ایشون بود.
الان وراث خواهر پدربزرگم اومدن یه نوشته ای آوردن که قبل از اصلاحات ارضی که نسق به اسم پدربزرگم خورده، اون زمین رو مادر اینها خریده بوده و مدعی هستن پدربزرگم به ناحق زمین رو در اختیار گرفته و نسق رو زده به نامش و خواستار ابطال سند مالکیتی که به شکل نسق هست هستند و دنبال شاهد هستند برای این کار. ضمنا به مدت بیش از شصت سال زمین تحت کشت توسط پدر بزرگم و بعدش وراث پدربزرگم بوده. لازم به ذکره پدربزرگم و خواهرش بیش از ۳۰ سال پیش فوت کردند. و خواهرش هیچ شکایتی علیه پدر بزرگم نداشته. تاریخ سند مالکیت که نسق رو به اسم پدربزرگم نشون میده هم سال ۱۳۴۶ هست. آیا وراث خواهر پدربزرگم میتونن کاری از پیش ببرند؟
با توجه به اینکه طبیعتا مدارک در طی این سالیان ممکنه از بین رفته باشه و ما با مدرک نتونیم دفاع کنیم، راهکار مقابله با شکایت اینها چه هست؟
ضمن اینکه شاهد اگر بیارن شاهدها سنشون به اون زمان ها به سختی میرسه احتمالا.

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابطال سند مالکیت به راحتی ممکن نیست

باسلام
اولا بعد از گذشت این مدت و صرفا با داشتن مدرک عادی آهن هم بدون شاهد یا ادله دیگر بسیار سخت و غیر ممکن میباشد
دوما بایستی شهودی به دادگاه ارایه شود که سن آنان به این تاریخ بخورد که این امر نیز بسیار سخت و دشوار است