چطور از یه پیج اینستا که واریز کردم ولی محصول دریافت نکردم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۷۷ #26227505

من از یه پیج خرید زدم مبلغ واریز کردم ولی محصول دریافت نکردم هرچی پیام هم میزارم جواب نمیدهند چکار باید کنم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، می توانید از طریق سایت پلیس فتا مراتب را گزارش دهید، همچنین از طریق دفاتر خدمات قضایی تحت عنوان کلاهبرداری رایانه ای با مشخصات حسابی که پول را واریز نمودید شکایت نمایید.

با سلام.میتوانید با ارائه مدارک از قبیل اسم یا ادرس اکانت مورد نظر و همچنین رسید پرداخت به دادسرای مربوطه شکایت نمایید.