آیا زنم میتونه توقیف و فروش و مزایده بگذارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۷ #26226652

سلام.من زنم بخاطر مهریه شکایتم کرد و منم تقسیط کردم. شد ۸ سکه پیش و هر پنج ماه یکی. رفتم زندان ۴ ماه. تعدیل زدم شد دو سکه پیش و ۸ ماه یکی بعد آزاد شدم دو سکه را دادم البته. بعد زنم اعتراض کرده بود و جوابش دیر اومده بود و منم آزاد شدم، جواب اعتراض زنم شده بود دو سکه دیگه پیش اضافه شده بود و هر شش ماه یک سکه بدن. آیا این رای درسته برای اعتراض زنم در حالیکه من آزاد شده بودم.؟؟؟ چکار کنم بنظر شما؟؟؟
سوال دومم...زنم ترک انفاق شکایتم کرده و محکوم شدم به شش ماه حبس. الان کل نفقه را دادم... آیا الان اون حکم ترک انفاق باطل میشود و حبس برداشته میشود؟؟؟
آیا زندان ترک انفاق میشود با پول خرید؟؟؟
سوال سوم...من حدود دو هکتار زمین کشاورزی موقوفه ای که هنوز انحصار وراثت نشده بهم تعلق میگیره...آیا این زمین کشاورزی جز مثتسنیات دین هست؟؟؟
در حالیکه موقوفه ای هست؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر حکم ترک انفاق قطعی شده باشد خیر

دادخواست تعدیل تقسیط تقدیم کنید