گرفتن مهریه پس از مرگ زوج امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۶ #26224

سلام
خانمی دارای یک فرزند دختر 2 ساله است ، شوهرش در اثر تسادف فوت میکند. خانم فقط با 15 هزار تومن به خانه پدرش باز میگردد .و طبق قانون هم حق بیمه بین وراث تقسیم میشود و به زن یک هشتم ارث میرسد.زن ب عنوان امین صغار انتخاب میشود. سوال: ایا زن میتواند چند سال بعد از تقسیم حق بیمه بین وراث برای دریافت مهر خود به دادگاه شکایت کند؟ در مورد نفقه ی کودک چطور؟ اگر شکایت کند پدر شوهر میتواند سرپرستی فرزند را از زن بگیرد؟
اگر زن ازدواج مجدد کند چطور؟ ایا پدر شوهر میتواند سرپرستی یا امین بودن را از او بگیرد؟
زن هیج درامدی جز یارانه ندارد
با تشکر

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله زوجه میتواند مهریه ی خود را از ماترک مطالبه کند.در خصوص نفقه خیر.تا زمانیکه حضانت فرزندان با مادر باشد پدر بزرگ نمیتواند حضانت را از مادر بگیرد.

موید باشید