آیا راهی هست که اعتراض نمایم و اثبات کنم طرف توانایی پرداخت تمام بدهی را دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۵ #26208202

باسلام
اینجانب ازشخصی مبلغ دویست و نود و شش میلیون تومان طلب داشتم، که رای صادر که محکوم به پرداخت گردید و اجراییه و حکم جلب نیز صادر گردید و با خسارت تاخیر و هزینه های دادگاه و وکیل معاضدتی مبلغ چهار صد و بیست میلیون تومان شد، که بعد از وقت مقرر تقاضای اعسار از محکوم به با دو شاهد نمود و امروز جلسه اعسار از محکوم به بود که علیرغم وضع مالی بسیار خوبی که دارد ولی چیزی به نام خود ندارد و حتی حدود سه میلیارد تومان تسهیلات گرفته که ماهیانه ۳۰ میلیون تومان بازپرداخت دارد، ولی درجلسه دادگاه شهود حاضر نشدند و قاضی پرونده در روند جلسه بر علیه اینجانب و با عنوان اینکه باید توافق کنید که اقساط ماهیانه چهارمیلیون تومان بازپرداخت داشته باشد، ودر غیر اینصورت اعسار پذیرفته و مبلغ اقساط کمتر خواهد شد و به ضرر شما خواهد شد و همچنین در صورتجلسه فقط اصل خواسته که ۲۹۶ میلیون بود نوشته شده بود.
آیا راهی هست در این خصوص اعتراضی انجام دهم با اینکه اصلا شاهدی حضور نداشت که اعسار پذیرفته شود، و اینکه فقط اصل خواسته در صورتجلسه عنوان شده درست است و خسارت تاخیر و هزینه های دادرسی و حق الوکاله وکیل معاضدتی چه میشود؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با سپاس و دعای خیر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر ایشان تسهیلات سه میلیاردی را در یکسال اخیر اخذ نموده بعید است اعسار وی پذیرفته شود . ضمن این که وقتی شخصی می تواند ماهی ۳۰ میلیون قسط بدهد این حاکی از درآمد بسیار بالا و دادرای قابل توجه ایشان است . در خصوص رقم بدهی ، حکم نسبت به اصل و خسارات صادر خواهد شد . حق الوکاله وکیل معاضدتی مطابق تعرفه است و بعد از حکم قطعی باید به ایشان پرداخت گردد .