فردا بروم؛ جلبم میکنند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۹ #26146490

باسلام بنده چندین سال هست که با خانمم مشکل دارم و جدا زندگی میکنیم دو تا دختر ۶ و ۳ ساله داریم ایشون برای مهریه شکایت کردن و دو سال درگیر پرونده مهریه بودیم و در نهایت من تقاضای اعسار دادم و اونم نرفت و پیگیری نکرد و همش میگفت طلاق میخوام مهریه رو هم میبخشم میگفتم دلیلش چیه میگفت یکی دیگه رو میخام و مادرش براش خونه اجاره کرد با دوتا دخترام اونجا بودن و منم تو‌ اون خونه راه نمیدادن و با همین حال من بازم خرجشو میدادم و هرچی میخاست میخریدم و این یک سال اخر حتی بچه هارم نشون من نمیداد و الان برا نفقه شکایت کرده من احظاریه اول رو نرفتم و ابلاغیه بعدی نوشته بود مهلت ۵ روزه برای ‌توضیحات مبنی بر درخواست سازش برای ترک انفاق ‌که ‌من ‌خارج ‌استان بودم و دو روز به تاریخش مونده بود دوباره ابلاغیه دیگری امد از دادگاه خانواده که به تاریخ فردا هست جهت حضور و ارائه مستندات که امروز خانمم با مامور و حکم ‌اومده بوده در خونه و من نبودم چطوره که تاریخ حضور من فرداست و حکم جلب رو امروز گرفته لطفا راهنمایی کنید چکار کنم فردا برم جلبم میکنن؟ضمنا زمانی که من خرجشو هم میدادم تو همون خونه ای که براش اجاره کرده بودن با یکی دیگه رابطه داشته و حتی تو خونه هم میومده وبیرون هم با هم بودن و بنده عکسی هم ازشون دارم که کنسرت رفته بودن و کنار هم نشستن

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دادگاه خانواده شمارا خواسته خیر ولی اگر گیفری باشد حتما وثیقه ببرید مثل فیش حقوقی کارمند رسمی یا چواز کسب یا سند ملکی

با توجه به صدور حکم جلب حتما به همراه خود وثیقه داشته باشید در غیر این صورت بازداشت در انتظار خواهد بود

مستقیما جلب نمیشوید ولی به شما تفهیم اتهام میشود و قرار تامین صادر میشود و اگر قرار را نسپارید بازداشت میشوید تا وثیقه بذارید

درود
فردا وثیقه یا یا نفر ضامن با فیش حقوقی همراه خود ببرید، مدارکی نیز که بیانگر پرداخت نفقه است همراه خود داشته باشید.

دادگاه خانواده به موضوع نفقه جاریه و معوقه رسیدگی کرده و چون برای جلسه رسیدگی دعوت شده اید لذا موضوع جلب نمیتواند ارتباطی با این پرونده داشته باشد . از سوی دیگر با توجه به چندین مورد ابلاغ احضاریه و عدم حضور شما ، به نظر میرسد که احتمالا همسرتان بابت ترک انفاق اقدام به شکایت کیفری کرده و احضاریه ها هم مربوط به دادسرا بوده است . طبیعتا با توجه به عدم حضور شما در مواعد معینه از سوی دادسرا ، صدور جلب قطعی بوده که هر زمان احتمال جلب شما وجود دارد .

اگر همسرت جلب در دستش داره پس مطمئنا به جهت عدم حضور شما جلب صادر شده
شما بهتره با یکی از آشنایان که سند شش دانگ خوونه داره در دادکاه حضور یابید و مدارکی که براش نفقه واریز کردی به قاضی ارائه کن
سپس اگر مدارکی برای رابطه نامشروع از ایشان داری علیه وی شکایت کن و عکس را پیوست کن اگر شهودی داری معرفی کن یا با خود به دادکاه ببر
اگر اومدن مردن به خانه همسرش را دیدن وحاضرند شهادت دهند کمک بگیر
حتمااز قاضی درخواست کن از خط تلفنش و اسمس ها و پیامک های تلگرام واتساب و اینستاگرام را بررسی کنند
هیچوقت فرار نکن چون به ضرر تو و بنحو اون خواهد بود

با درود
بادرود
اگر جلب صادر شده و قاعدتا قانونی است، می‌توانند فردا شما را بازداشت نمایند، با کفیل و وثیقه گذاری حاضر شوید.