آیا میشود رای جدید از کانون کارشناسان بگیرم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۰۴ #26142266

من یک پرونده تصادف در شورای حل اختلاف دارم که کارشناسی اول آن توسط طرف انجام شده،من کارشناس سه نفره درخواست کردم ولی این کارشناس ها میگویند با اینکه افت قیمت به ماشین مدل ۹۰ که دو بار قبلا تصادف کرده تعلق نمیگیرد ولی ما نمی‌توانیم رای کارشناس اول را کلا نادیده بگیریم و ایشان زیر سوال میروند.حالا من چطور میتوانم از کارشناس مربوطه شکایت کنم لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،شما برای این کار می توانید به نظریه کارشناس اعتراض نمایید

با سلام
شما می توانید به نظر کارشناسی اعتراض نمایید

ماده۲۶۰ قانون آیین دادرسی مدنی آمده است: «طرفین می‌توانند ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ با مراجعه به دفتر دادگاه و ملاحظه نظریه کارشناس چنانچه نفیا یا اثباتا مطلبی دارند کتبا اظهار نمایند». بدیهی است علیرغم نکات قید شده در اظهارنظر کتبی طرفین با اعتراض صریح به آن، قاضی پرونده پس از ارزیابی در صورتی‌که نظریه کارشناس را با اوضاع و احوال محقق و معلوم در قضیه کارشناس منطبق بداند بر اساس آن و بدون توجه به اعتراض معترض اقدام به انشاء رای می‌نماید. و اگر انطباق نداشته باشد برابر ماده ۲۶۵ قانون مرقوم دادگاه به نظریه کارشناسی ترتیب اثر نداده و با توجه به سایر ادله و شواهد و قرائن در پرونده اظهارنظر و انشاء رای می نماید

باسلام کارشناسان نظر خودشان را اعلام می نمایند میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید.

سلام
کارشناس مربوطه نظرش را داده و خلافی نکرده که قابل شکایت باشد اما قابل اعتراض است میتوانید اعتراض کنید

بادرود درصورتی که مدارکی جهت تخلف کارشناس دارید میتوانید به کانون کارشناسان مراجعه کنید
ومیتوانید به نظریه کارشناس اعتراض کنید

شما می توانید در صورت اعتراض به نظر کارشناسی اعتراض کنید