میگویند ان قسمت را پدربزرگم به پدر انها که عمویم میباشد داده، از کجا میتوانم بفهمم که حرفشان درست بوده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۳ #26133008

با سلام
پسر عموهایم بعد از فوت پدرم زمینی که خانه پدر بزرگم بود را و در زمان پدرم تفکیک شده بود و به سه قسمت تقسیم شده بود را به بانک ملی میفروشند و سند میزنند البته یک قسمت از ان سه قسمت را حال انها میگویند ان قسمت را پدربزرگم به پدر انها که عمویم میباشد داده از کجا میتوانم بفهمم که حرفشان درست بوده من در ان زمان صغیر بودم و ناگفته نماند دایی انها در ان زمان ریسس اداره ثبت استان بوده. به ثبت که مراجعه میکنم پاسخگو نیستن . باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز باسلام
در این خصوص پسرعموهای شما هستند که باید دلیل بیاورند. ضمنا ثبت در این خصوص نمی تواند به شما کمکی بنماید. اگر سند قابل توجهی ارائه ننمودند دادخواستی به خواسته الزام به اثبات مالکیت فروشنده یا فروشندگان و در صورت عدم اثبات ابطال معامله تقدیم نمایید.
امیدوارم پاسخ بنده راهشگا باشد
ایام به کام