برای اینکه از شوهرم جدا بشم چجوری و از چه روش‌هایی باید عسر حرج خود را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۳ #26132715

با سلام

چه مدارکی باید بیاورم تا ثابت بشه ممنون میشم راهنماییم کنید

با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم پرداخت نفقه ، سو معاشرت زوج ، ضرب و جرح و اعتیاد از موارد عسر و حرج است

سلام
بنده همین منظور را داشتم و معانی عسر و حرج را میدانم و یک سوال شما با یک معتاد تزریقی زیر یک سقف زندگی میکنید که ادعا میکنید اعتیاد شوهراز عوامل عسر و حرج نمیباشد.

با سلام
علیرغم ذکر مواردی در قانون به عنوان مصادیق عسر و حرج ، این موضوع صرفا در موارد مذکور حادث نمی شود و هر موضوعی که ادامه زندگی مشترک را به صورت نوعی و شخصی برای زوجه غیر قابل تحمل کند بر اساس نظر قاضی از جمله موارد عسر و حرج و صدور حکم بر طلاق خواهد بود .

درود
موارد عسر و حرج در قانون و عقدنامه بیان شده است سوال شما بسیار کلی است.

سلام . عدم پرداخت نفقه. ضرب و جرح. اعتیاد به مواد مخدر یا مشروبات الکلی . محکومیت به حبس،و ... این ها مصداق مواردی هستند که در صورت اثبات امکان درخواست طلاق به استناد عسر و حرج را دارید

عسر و حرج احتیاج ب مدارک و مستندات قوی و ادله کافی دارد مثلا در صورت اعتیاد زوج،بیماری صعب العلاج وی،ترک انفاق ب مدت بیش از شش ماه،ترک خانه و زندگی مشترک،سومعاشرت،عدم امنیت جانی زوجه در منزل زوج و هر مشکل دیگری ک ادامه زندگی زوجه را همراه با زوج با مشکل و اختلال اساسی مواجه سازد

درصورت عدم پرداخت نفقه
کتک زدن
ویا غیبت بیش از شش ماه وغیره