من میتونم در دادگاه ادعا کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۰ #26130023

سلام و خسته نباشید
اول تشکر میکنم از سایت و کارشناس های عالیتون که تا حد امکان راهنمایی می کنند.
دوم اینکه سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.
بنده به عنوان عابر پیاده تقریبا ۱ماهی پیش با موتور سواری تصادف کردم و موتور سوارم ۱۰۰ درصد مقصر شناخته شد.در هنگام تصادف چون ضربه تقریبا شدید بود شلوارم کلا پاره شد به محض اینکه با آمبولانس رسوندنم بیمارستان همون جا شلوارو در آوردن و انداختن.. یه فلش با دو عدد sd card در جیبم بود که بعده تصادف فلشو پیدا کردم ولی sd cardها نیست. قیمتشونم در حده ۲/۵میلیونه.
به طرف گفتم قبول دار نیست..میخواستم سوال کنم من میتونم در دادگاه ادعا کنم و اینکه ادعای من مورد پذیرش واقع میشه؟؟
خیلی سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شنا فقط نسبت به مطالبه دیه میتوانید شکایت نمایید

با سلام
متاسفانه نمیشود راکب موتورسیکلت را محکوم به جبران خسارات نمود زیرا این اتفاق در بیمارستان و توسط کارکنان بیمارستان انجام شده نه توسط راکب .
شما صرفا میتوانید جبران خسارات ناشی از تصادف من جمله دیه تعلق یافته و نیز خسارت شلوار را که با تصادف ایشان منجر به پارگی و اتلاف ان شده را مطالبه نمایید