چطور میتوانم در کوتاه ترین زمان حکم جلب شخص را بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۸ #26106984

سلام ۱۸ روز است چک یک نفر را برگشت زدم چطور میتوانم در کوتاه ترین زمان حکم جلب شخص را بگیرم و یا مامور ببرم در خونه اش. با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر چک برگشتی صیادی باشد می توانید تقاضای صدور اجراییه نمایید و در صورت نداشتن مال وی را جلب نمایید

سلام و درود
چنانچه چکی که با گواهی عدم پرداخت مواجه شده از چکهای جدید سامانه صیاد باشد بلافاصله بعد از برگشت میتوانید تقاضای صدور اجراییه نماید و چنانچه مالی از صادر کننده چک بدست نیاید حکم‌جلب ایشان صادر میشود .اما در خصوص چکهای غیر صیاد فوریت امکان ندارد باید دادخواست مطالبه وجه چک بدهید و تامین خواسته بگیرید و چنانچه مالی نداشت بعد از صدور حکم و قطعیت ان حکم جلب ایشان را درخواست نمایید