دیوان عالی رای رو نقض کرده و به دادگاه هم عرض ارجاع داده؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۳ #26017401

همسرم طلاق به دلیل عسر و حرج به علت ۵ سال جدایی و تنفر و ضرب و شتم نموده که کلا این موارد
اصلا وجود نداشته و شاهد آورده که من گفتم اول مهریه رو برگردون بعدا طلاق میدم
خودش ۵ سال قبل منزل و شهر محل تمکین رو ترک کرده و محکوم به تمکین هم شده بوده
ضمن این که ما هیچ دادگاهی جز تمکین نداشتیم و من هم محکو میت نداشتم
و شرایط ضمن عقد کامل رعایت شده
و الان ۵ ساله که مهریه میگیره
حالا گفته بقیه مهریه رو می بخشم
در دادگاه بدوی و تجدید نظر درخواست طلاق زوجه رد شده حالا دیوان عالی رای رو نقض کرده
و به دادگاه هم عرض ارجاع داده
الان تکلیف چیست رهنمایی جهت مرتفع نمودن این مشکل

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به توضیحات داده شده فرجامخواهی زوجه از بابت رد دعوی طلاق ایشان توسط دیوان پذیرفته شده است وپرونده مجددا جهت رسیدگی ماهیتی به شعبه همعرض ارسال میگردد و شما میتوانید بعد از تعیین شعبه با تنظیم یک لایحه دفاعیه مفید نسبت به ادعای همسرتان مجددا دفاع وتحویل شعبه رسیدگی کننده نمایید

مدارک خود را به دادگاه جدید ارایه نموده و شخصا یا توسط وکیل دادگستری از ادعای سابق خود دفاع کنید...